Vi söker: Säsongsarbetare 2023

Har du ett intresse för trädgård och trivs med ett fysiskt arbete i högt tempo tillsammans med andra? Till årets säsong på Blomtorget söker vi trädgårdsmästare och sommarjobbare. Säsongen startar i mitten av april och slutar i mitten av oktober, med våren fram till midsommar som vår intensivaste period.

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av trädgårdsbranschen, alternativt ett gediget intresse av att lära dig mer om växter.

Du behöver vara praktiskt lagd och social. Som säsongsarbetare på Blomtorget möter du dagligen kunder som söker inspiration till sina trädgårdar, och kanske har frågor. Då är det viktigt med att professionellt och positivt bemötande.

För att trivas hos oss behöver du

  • tycka om att arbeta utomhus i alla väder
  • ha god fysik, en dag då det är bråttom tar du minst 15.000 steg
  • ha social kompetens
  • behärska finska och svenska
  • vara service minded

Vi erbjuder dig

  • ett omväxlande arbete i naturskön miljö
  • ett glatt team med stor kunskap och passion för trädgård
  • möjlighet att lära dig mer om trädgårdsskötsel, grönväxter och blommor

 

Till årets säsong på Blomtorget söker vi trädgårdsmästare och kundservicepersonal

TRÄDGÅRDSMÄSTARE

En trädgårdsmästare på Blomtorget kan betjäna våra kunder genom att proffessionellt ge råd i växtval, plantering och skötsel av växter.
Du har goda kunskaper om sommarblommor och mångåriga växter, samt är van att jobba i kassa. Yrkeserfarenhet från detaljhandel ser vi som merit.

SOMMARJOBBARE – LAGER, VÄXTSKÖTSEL OCH KUNDSERVICE

Som säsongsarbetare på Blomtorget får du göra varierande uppgifter i vår trädgårdsbutik och lager. Det är perfekt för dig som trivs utomhus i ur och skur och gärna jobbar med praktiska saker.Vi söker dig som är social och behärskar både finska och svenska. Du kan ge service med ett leende på läpparna – även då det stundtals är högt tempo i butiken med både kunder och växtleveranser som anländer samtidigt.


SÅ HÄR ANSÖKER DU
Skicka ett mail till info@blomtorget.fi där du berättar om dig själv, varför du är intresserad att arbeta hos oss och bifoga ditt CV.

Bifoga gärna en kort video (ca. 1 min) där du pitchar dig själv!

Ansök senast 15.2.