Ale!

Puutarhamulta 7 säkkiä – 350L

19,95

Puutarhamulta on korkealaatuinen yleismulta kaikkien pihan kasvien istuttamiseen ja nurmikon perustamiseen. Soveltuu perenna- ja kukkapenkkien perustamiseen sekä maanparannukseen puutarhassa ja kasvimaalla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7d6044e95a16 Osastot: ,

Kuvaus

Puutarhamullan raaka-aineena käytetään eri maatumisasteen turvelaatuja, hienoa hietaa sekä savea. Se on peruslannoitettu ja kalkittu. Lisäksi multaa on terästetty kompostilla.

Kestävä ja ilmava rakenne saadaan Mullan raaka-aineena käytetyn hiekan ansiosta. Tumma turve taas parantaa vedenpidätyskykyä. Kivennäislannoitus vapauttaa nopeasti ravinteet kasvien käyttöön ja komposti takaa ravinteiden riittävyyden pidempään.

Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

Käyttöohjeet

Käytä Puutarhamultaa uusille istutuksille ja maanparannukseen.

Kasvuunlähdön jälkeen tehtävään lisälannoitukseen sopii Kekkilä Puutarhalannoite tai Kekkilä Luonnonmukainen puutarhalannoite. Puutarhan yleislannoitukseen suosittelemme keväisin Kekkilä Puutarhalannoitetta ja syksyisin Kekkilä Syyslannoitetta.

Käyttösuositus
3–5 säkkiä / puu
1–2 säkkiä / pensas

Maanparannus
1 säkki / m2

Lisätiedot

Paino 140000 g (gramma)