Maapeiteruusu ’The Fairy’

0,00

Helppohoitoinen, pieni- ja runsaskukkainen peittoruusu. Ne sopivat erilaisiin istutuksiin tuuhean kasvutapansa ansiosta. Matalakasvuisina niitä voidaan istuttaa myös ruukkuun tai amppeliin, mikä mahdollistaa ruusujen kasvatuksen myös parvekkeella.

Ei myynnissä verkkokaupassa

Tuotetunnus (SKU): 09403 Osastot: ,

Kuvaus

Leikkaus: Leikkaa keväällä ylimmän terveen silmun yläpuolelta. Jos olet epävarma voit leikata vähän kerralla. Terve verso on valkoinen sisältä. Leikkaamalla voi myös nuorentaa köynnösruusua, karsi vanhemmat oksat, jätä 10cm.

Ravinto: Lannoita keväällä, luonnonlannoite on paras. Kanankakkaa merilevällä suositellaan. Ruusu voi altistua sairauksille, joten on tärkeää antaa ravintoa toukokuussa varmistaakseen voimakkaan kasvun sille herkimmässä kasvukaudessa.

Kalkitse syksyllä. Tämä auttaa ruusua hyödyntämään ravintoa.

Talvehtiminen: Puhdista kasvin ympäriltä, näin poistat mahdolliset sairaudet ja homehiukkaset. Lisää tuoretta kalkittua multaa. Herkät ruusut peitetään talvisuojalla (esim. Kekkilä), ja on erinomaisen tärkeää että menee pakkasen puolelle ennen kun laittaa talvisuojan, sillä kostea ilma aiheuttaa sairauksia. Koputa maata tietääkseen onko se jäässä. Voi myös peittää kuusen oksilla tai kuivilla lehdillä. Erinomaisen tärkeä on poistaa kaikki suojaus kevään tullessa.

Lisätiedot

Paino 250 g
Sijainti

Kasvuvyöhyke

Height

0,5m

Väri

Tieteellinen nimi

Rosa 'The Fairy'