Kurtturuusu (valkoinen)

0,00

Valkokukkainen Kurtturuusu. Hyvin kestävä koristepensas. Kukat yksinkertaisia, valkeita. Kukkii heinäkuusta syyskuuhun. Marjat tiilenpunaisia, syötäviä. Kasvupaikan suhteen vaatimaton. Levittäytyy juuriversoilla, vaatii säännöllisen leikkauksen.

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): 09013 Osasto:

Kuvaus

Leikkaus: Nykyajan pensasruusut kukkivat vaikka ne leikataan keväällä sillä ne kukkivat vuoden versoilla. Leikkaa nuoret ruusut kunnolla jotta saat tarpeeksi vahvat oksat tyvestä alkaen. Harvenna vanhoja pensaita niin että siitä ei tule liian tiheä ja pysyy näin terveenä.

Ravinto: Lannoita keväällä, luonnonlannoite on paras. Kanankakkaa merilevällä suositellaan. Ruusu voi altistua sairauksille, joten on tärkeää antaa ravintoa toukokuussa varmistaakseen voimakkaan kasvun sille herkimmässä kasvukaudessa.

Kalkitse syksyllä. Tämä auttaa ruusua hyödyntämään ravintoa.

Talvehtiminen: Puhdista kasvin ympäriltä, näin poistat mahdolliset sairaudet ja homehiukkaset. Lisää tuoretta kalkittua multaa. Herkät ruusut peitetään talvisuojalla (esim. Kekkilä), ja on erinomaisen tärkeää että menee pakkasen puolelle ennen kun laittaa talvisuojan, sillä kostea ilma aiheuttaa sairauksia. Koputa maata tietääkseen onko se jäässä. Voi myös peittää kuusen oksilla tai kuivilla lehdillä. Erinomaisen tärkeä on poistaa kaikki suojaus kevään tullessa.

Lisätiedot

Paino 250 g (gramma)
Sijainti

Kasvuvyöhyke

Height

1-1,5m

Väri

Tieteellinen nimi

Rosa rugosa ALBA