Haemme työntekijöitä!

 

Haemme kaudelle 2024 puutarhureita ja asiakaspalveiljoita.

Puutarhuri

Puutarhurina Kukkatorilla sinulla on puutarha-alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Sinulla on hyvä kasvien tuntemus ja pystyt palvelemaan asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi. Kiireisin sesonki Kukkatorilla on touko-kesäkuu jolloin palvelemme paljon asiakkaita, vastaanotamme päivittäin toimituksia, samanaikaisesti hoidamme kasveja ja siksi on tärkeää että olet järjestyksellinen, ratkaisukeskeinen, omatoiminen ja osaat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä.

Asiakaspalvelija

Viihytyäksesi Kukkatorilla asiakapalvelijan roolissa pidät ihmiskohtaamista ja nautit ulkona työskentelystä kaikissa sääolosuhteissa, satoi tai paistoi. Osaat palvella asiakkaita ammatimaisella tavalla sekä suomeksi että ruotsiksi. Aiempi kokemus myymälä- tai kassatyöskentelystä katsotaan eduksi.

Asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi toivomme sinullta oma-aloitteisuuttaa ja huolellisuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä luonnonkauniissa ympäristössä ja mahdollisuuden oppia uutta, kasiven ja kukkien hoidosta sekä piharakentamisesta. Olet osaa iloista ja ammatitaitoista tiimiä, intohimona puutarhan kasvit, rakentaminen ja sen hoito. Kukkatori on perheyritys jolla on halu erottautua muista alan toimijoista ja tarjota asiakkaille ihania elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä.

Kuulostaako kiinnostavalta? Lähetä sähköpostia meille missä kerrot itsestäsi ja kiinnpostuksesi paikasta. Liitä myös CV. Haku päättyy 15.2