img_6037-2

Kukkatori

Tervetuloa Vaasan Kukkatorille

Kukkatori on toisen sukupolven perheyritys, jota on vuodesta 2017 lähtien hoitanut yrittäjäpari Lena ja Kenneth Gillbergin.

Lena on puutarhuri ja tunnettu Strömsö-tv-ohjelmasta. Kenneth, jonka tausta on matkailualalla, on Kukkatorin toimitusjohtaja ja vastuussa myymälän varastosta.

Noin kymmenen kausityöntekijän lisäksi yrityksessä työskentelevät puutarhurit Adrian ja Miia. He auttavat mielellään puutarhasuunnittelussa sekä antavat neuvoja ja ostovinkkejä.

blomtorget-tradgardsbutik

Vain parasta puutarhaasi

Tavoitteemme on tarjota sinulle inspiroiva ostokokemus. Myymme vain tuotteita, joista itse pidämme ja joita käytämme.

jobba-pa-blomtorget-2

Töihin Kukkatorille?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Kukkatorilla, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info(at)vaasankukkatori.fi .

Intohimo, rehellisyys ja uteliaisuus ovat ydinarvojamme.

Missiomme yrityksenä on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan puutarhaideoitaan. Saavutamme sen laajalla ja korkealaatuisella tuotevalikoimalla, mutta ennen kaikkea osaamisellamme. Henkilökohtainen palvelu ja ammattitaitoinen lähestymistapa ovat liiketoimintamme perustekijöitä.

Kukkatorilla vierailun on oltava kokemus, joka innostaa kaikenikäisiä ihmisiä. Haluamme auttaa aloittelijoita kehittämään alkavaa kiinnostustaan sekä tukemaan harrastajia kaikella, mikä voi tehdä puutarhanhoidosta vieläkin parempaa ja hauskempaa.

Suhtaudumme intohimoisesti kehittymiseen ja opimme joka päivä jotain uutta. Tavoitteemme Kukkatorilla on olla alan edelläkävijä, ja onnistumme uteliaisuuden ja tiimityön avulla.

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on ratkaiseva tekijä terveessä yrityskulttuurissa ja menestyvässä liiketoiminnassa. Jokainen työntekijä osallistuu kokonaisuuteen omalla persoonallisuudellaan, asiantuntemuksellaan ja intohimollaan.

Rakennamme yhdessä pala palalta sen, mitä Kukkatori on tänään, sekä uudet, edessä olevat päivät.

Lena ja Kenneth Gillberg

img_5982-2

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai palautetta? Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Valitse, haluatko vastauksen puhelimitse vai sähköpostitse vai lähetätkö vain palautetta.

Yhteydenottolomake