img_6037

Om oss

 

Välkommen till Blomtorget i Vasa

Blomtorget (Grandiflora oy) är ett mångårigt familjeföretag som sedan 2017 drivs i andra generationen av företagarparet Lena och Kenneth Gillberg.

Lena är trädgårdsmästare och känd från TV-programmet Strömsö. Kenneth, med bakgrund i resebranschen, är blomtorgets VD och ansvarig för butikslagret.

Förutom ett tiotal säsongsarbetare jobbar här även trädgårdsmästarna Adrian och Mia. De hjälper gärna till med trädgårdsplanering, konsultering och inköpstips.

blomtorget-tradgardsbutik

Bara det bästa för din trädgård

Vårt mål är att erbjuda dig en inspirerande köpupplevelse. Vi säljer endast produkter som vi själva tycker om och använder.

jobba-pa-blomtorget

Jobba på Blomtorget

Om du är intresserad av att jobba på Blomtorget, sänd en fritt formulerad ansökan till info(at)blomtorget.fi .

Passion, ärlighet och nyfikenhet är våra kärnvärderingar.

Vårt uppdrag som företag är att hjälpa våra kunder att förverkliga sina trädgårdsidéer. Det uppnår vi genom ett brett och högkvalitativt produktsortiment men framförallt genom vårt kunnande. Personlig service och ett professionellt bemötande är grundläggande för vår verksamhet.

Att besöka Blomtorget ska vara en upplevelse som inspirerar människor i alla åldrar. Vi vill hjälpa noviser att odla ett begynnande intresse, lika väl stöda entusiaster med allt som kan göra trädgårdsarbetet ännu bättre, ännu roligare.

Vi brinner för utveckling och varje dag lär vi oss något nytt. Vår målsättning med Blomtorget är att vara en föregångare inom branschen och det är genom nyfikenhet och lagarbete som vi lyckas.

Det är vår övertygelse att personalens välbefinnande är en avgörande faktor till en hälsosam företagskultur och en blomstrande verksamhet. Varje medarbetare bidrar till helheten med sin egen personlighet, expertis och passion.

Tillsammans bygger vi bit för bit det som är Blomtorget är idag och nya dagar framåt.

Lena och Kenneth Gillberg

 

img_5982

Kontakta oss

Har du frågor, önskemål eller feedback till oss? Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt. Välj om du vill bli uppringd, få svar på e-post eller endast lämna in feedback.


Kontaktformulär

Blomtorget Stenhaga

Blomtorget, Kivihaantie, Vaasa, Suomi

Blomtorget Hartman

Kukkatori Blomtorget / Hartman, Liisanlehdontie, Vaasa, Suomi