’Queen Elizabeth’

Suuret vaaleanpunaiset kukat ja kiiltävät tumman vihreät lehdet. Korkeus 90cm. Mieto tuoksu. Sitä pidetään ensimmäisenä täysin onnistuneena isokukkaisen ja tertturuusn yhdistelmänä. Rotevakasvuinen lajike on talvenkestävä ja terve.

Tuotetunnus (SKU): 09502 Osastot: ,

Kuvaus

Leikkaus: Meillä Pohjanmaalla ryhmäruusut tarvitsevat jokavuotisen leikkaamisen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jätä 10cm.

Ravinto: Lannoita keväällä, luonnonlannoite on paras. Kanankakkaa merilevällä suositellaan. Ruusu voi altistua sairauksille, joten on tärkeää antaa ravintoa toukokuussa varmistaakseen voimakkaan kasvun sille herkimmässä kasvukaudessa.

Kalkitse syksyllä. Tämä auttaa ruusua hyödyntämään ravintoa.

Talvehtiminen: Puhdista kasvin ympäriltä, näin poistat mahdolliset sairaudet ja homehiukkaset. Lisää tuoretta kalkittua multaa. Herkät ruusut peitetään talvisuojalla (esim. Kekkilä), ja on erinomaisen tärkeää että menee pakkasen puolelle ennen kun laittaa talvisuojan, sillä kostea ilma aiheuttaa sairauksia. Koputa maata tietääkseen onko se jäässä. Voi myös peittää kuusen oksilla tai kuivilla lehdillä. Erinomaisen tärkeä on poistaa kaikki suojaus kevään tullessa.

Lisätiedot

Paino 250 g (gramma)
Sijainti

Kasvuvyöhyke

Height

0,7m

Tieteellinen nimi

Rosa 'Queen Elizabeth'